Producten

Het juiste product op het juiste moment

Toepassingsadviezen in appels

Fruitteelt Koerier

In deze editie van de Fruitteelt Koerier onder andere aandacht voor Luna Experience, waar onlangs de driftreducerende maatregelen van zijn aangepast, waardoor Luna Experience in de praktijk een aantrekkelijke optie geworden is in de schimmelbestrijding. Verder is er in deze editie ook aandacht voor het nieuwe biologische insecticide Flipper dat ingezet kan worden ter bestrijding van wittevlieg, spintmijt, trips, bladluis, bladvlo, wol-, dop- en schildluis. En tenslotte, spraken wij met een vijftal telers die aan de slag zijn gegaan met easyFlow, het nieuwe vul- en spoelsysteem waarmee gewasbeschermingsmiddelen veilig en emissievrij in de tank kunnen worden gebracht.

Fruitteelt Koerier april 2017
   • Bewaarproef appel LunaExperience

    De afgelopen jaren heeft Bayer Crop Science in samenwerking met het CAF, the Greenery en fruitteeltbedrijf van Wijk onderzoek gedaan naar schema's voor een optimale vruchtrotbestrijding....
   • BCS easyFlow IMAGE NL 1

   Misschien ook interessant?

   Download nu de Bayer Agro App

   Met de Bayer Agro app heeft u toegang tot de meest actuele productinformatie van de producten van Bayer Crop Science. De app bevat actuele productinformatie, beschrijvingen van ziekten, plagen en onkruiden en de daarbijbehorende productaanbevelingen en de laatst gepubliceerde nieuwsberichten.