Producten

Stefan van Heist per 1 januari óók Crop Advisor Aardbeien

Joost Nijssen als Crop Advisor verantwoordelijk voor Fruit en Boomkwekerij
In oktober 2016 is Stefan van Heist gestart bij Bayer Crop Science als Crop Advisor Vollegrondsgroenten. Stefan bracht vanuit zijn voorgaande betrekking, als adviseur bij Handelsonderneming Klep b.v., een grote expertise met zich mee in gewassen zoals asperges, prei maar ook aardbeien. Tot op heden werd de advisering in aardbeien gedaan door Joost Nijssen. Joost nam echter pas gaandeweg 2016 de volledige rol van Crop Advisor Fruit, Boomkwekerij en Aardbeien over van Wes Janssen, die onlangs gepensioneerd is.
 
Via dit bericht maken wij u kenbaar dat vanaf dit jaar Stefan van Heist ook officieel Crop Advisor Aardbeien wordt, naast zijn rol als Crop Advisor Vollegrondsgroenten. Stefan is daarmee het eerste aanspreekpunt voor de advisering in aardbeien. Dit besluit is enerzijds genomen gezien de expertise die Stefan in dit gewas met zich meebrengt en anderzijds gezien het brede pakket aan activiteiten waar Joost momenteel, in met name de fruitteelt, invulling aan geeft. Dit betreft bijvoorbeeld de marktintroductie van een aantal nieuwe producten en het verder invulling geven aan diverse samenwerkingsprojecten met tal van ketenpartijen en distributie in gewasbeschermingsmiddelen. Deze samenwerkingsprojecten zijn bijvoorbeeld op het vlak van IPM, residuthematiek en het introduceren van het Closed Transfer System “easyFlow” in de Nederlandse fruitteelt. Joost Nijssen blijft in zijn rol als Crop Advisor Fruit en Boomkwekerij het tweede technisch aanspreekpunt voor de advisering in  aardbeien.

Stefan van Heist en Joost Nijssen zijn te bereiken via onderstaande contact gegevens:

Bij eventuele vragen hierover, vragen wij u contact op te nemen met Jos Pauwels, Technical Sales Manager, 06-22 66 18 40, jos.pauwels@bayer.com