Producten

Bayer Crop Science verwelkomt Stefan van Heist!

Nieuwe Crop Advisor Vollegrondsgroenten start per oktober

Op 3 oktober verwelkomt Bayer Crop Science Stefan van Heist als nieuwe Crop Advisor Vollegrondsgroenten. Stefan van Heist volgt daarmee Marco van der Lans definitief op, die inmiddels al de functie van Crop Manager Vollegrondsgroenten en Glastuinbouw over had genomen van Wim Petersen. Stefan zal samen met collega Crop Advisor Mark Ermers verder invulling gaan geven aan de productondersteuning van ons groeiende productenportfolio in de teelt van vollegrondsgroenten.

Stefan is 34 jaar oud, woont in Drunen en volgde een opleiding HBO Bedrijfsmanagement in de akker- en tuinbouw aan de HAS te Den Bosch. Hij heeft de laatste 10 jaar als Technisch-Commercieel medewerker gewerkt bij Handelsonderneming C.J. Klep B.V. te Etten-Leur waar hij o.a. verantwoordelijk was voor de teeltbegeleiding in aardbeien, asperges en diverse andere vollegrondgroenten. Vóór zijn werkzame periode bij Handelsonderneming C.J. Klep B.V., heeft Stefan een ruime werkervaring opgedaan bij diverse tuinbouwbedrijven die actief zijn in de (opkweek van) vollegrondsgroenten en sierteeltgewassen.

Stefan zal zich gedurende zijn inwerkperiode met name richten op het vertrouwd raken met ons huidige productenpakket in de teelt van vollegrondgroenten en het kennismaken met al onze relaties tijdens open dagen (zoals het vollegrondsgroenten platform te Etten-Leur in de week van 3 oktober) en persoonlijke gesprekken. Stefan is te bereiken op het e-mailadres stefan.vanheist@bayer.com en op het telefoonnummer 06-53132032.