Producten

ForwardFarming

Forward Farm ‘Het Groene Hart’ in Abbenes is een belangrijk kennis- en dialoogplatform voor een duurzame landbouw, hier ontwikkelen en demonstreren we innovatieve oplossingen voor een geïntegreerde teelt, met een duidelijke focus op verantwoord werken.

Akkerbouwers en telers hebben tegenwoordig te maken met complexe uitdagingen, zoals de noodzaak om de opbrengsten verhogen op een duurzame manier, inspelen op weersinvloeden, het optimaal inzetten van grond en water, zorgen voor voldoende biodiversiteit op het bedrijf en voldoen aan de toenemende eisen van de consumenten en de keten. Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor een duurzame landbouw en een voortdurende kennisuitwisseling tussen alle schakels in de keten is de beste manier om deze uitdagingen te overwinnen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Wijsmuller of Christy van Beek

 

Het Groene Hart in Abbenes

Op de boerderij van boer Jasper Roubos,  Het Groene Hart in Abbenes, werken we samen om duurzaamheid in de praktijk te stimuleren, te demonstreren, en delen we onze kennis op dit gebied met boeren, burgers, beleidsmakers en andere stakeholders. De motivatie van alle activiteiten binnen ForwardFarming is het streven naar een maximaal geïntegreerde teelt met maximaal aandacht voor het verantwoord werken, zoals eerder beschreven.

 

Klik hier voor de brochure van Het Groene Hart

 

 

 

Klik hier voor de Engelstalige film over Het Groene Hart "A day in the life of a Sustainable Farmer in The Netherlands"

 

Luchtfoto Abbenes

 

 

Belgische Forward Farm ‘Hof ten Bosch’ in Huldenberg

Klik hier voor een virtueel bezoek aan onze Belgische Forward Farm ‘Hof ten Bosch’ in Huldenberg, waarbij u met een 360o  tour de boerderij kunt verkennen en geïnformeerd worden over duurzame landbouw.