Producten

Paksoiteler Wim van Vugt aan het woord over zijn ervaringen met Serenade

Van Vugt: Serenade geeft mij de zekerheid dat ik aan de bovenwettelijke MRL-eisen kan voldoen

 

Serenade wordt al enkele jaren ingezet in een totaalschema in de ziektebestrijding in diverse teelten. Dit seizoen laten wij telers uit verschillende teelten aan het woord over hun ervaringen met Serenade. In deze nieuwsbrief paksoiteler Wim van Vugt uit Hendrik Ido Ambacht, die op 1,9 hectare tussen 1 september en 1 maart 250.000 stuks paksoi teelt.

Van Vugt: “Serenade geeft mij de zekerheid dat ik aan de bovenwettelijke MRL-eisen kan voldoen, zonder afbreuk te doen aan leverzekerheid en kwaliteit.” „Niet iedereen is in staat om in de winter goede paksoi te zetten, daar moet je je in specialiseren. Je moet blijven zoeken en je blijven ontwikkelen.” De teler heeft het middel vooral preventief ingezet. „Ik heb de behandelingen met traditionele gewasbeschermingsmiddelen nog verder naar voren gehaald. Nu hadden we dit jaar relatief weinig problemen met bladvlekkenziekte, maar de druk is er wel. Door de goede resultaten durf ik Serenade volgend jaar weer in te zetten.”

 

Lees het hele artikel op agro.bayer.nl/serenade. In de volgende nieuwsbrief paksoiteler Wim van Vugt aan het woord.

Serenade: de juiste aanvulling in uw geïntegreerde teelt

Serenade versterkt in een geïntegreerd schema de bescherming van het gewas tegen diverse ziekten. Serenade is zeer flexibel inzetbaar en past optimaal in een geïntegreerde teelt. De unieke bacteriestam Bacillus subtilis QST 713 heeft een brede werking tegen schimmels en bacteriën. Daarnaast heeft Serenade een bio-stimulerend effect op de plant.

De kracht van Serenade:

  • Brede werking tegen veel schimmels.
  • Werking op basis van verschillende werkingsmechanismen.
  • Tot de oogst inzetbaar.
  • Sleutelproduct in resistentie- en residumanagement.


Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save
Save
Save
Save