Producten

Akkerbouwer Yme Meirink aan het woord over zijn ervaringen met Serenade

Meirink: 'De lat voor kwaliteitspeen ligt erg hoog'

 

Serenade wordt al enkele jaren ingezet in een totaalschema in de ziektebestrijding in diverse teelten. Dit seizoen laten wij telers uit verschillende teelten aan het woord over hun ervaringen met Serenade.

In deze nieuwsbrief akkerbouwer Yme Meirink, die na tien jaar bewaarpeen weer in zijn bouwplan heeft opgenomen. Meirink mengt Serenade met bladvoeding en is enthousiast over het middel.

,,Het seizoen eindigen met een groen middel geeft ons de beste kansen. De Dutch Carrot Group wil in alle markten meedoen en met name voor de Duitse markt is het residuverhaal belangrijk. Persoonlijk wil ik graag mee in de vergroening. We moeten als sector veel meer uitleggen wat we doen en ons maximaal inzetten om zo schoon mogelijk te werken. Ook om andere middelen te behouden.

 

Lees het hele artikel.

Serenade: de juiste aanvulling in uw geïntegreerde teelt

Serenade versterkt in een geïntegreerd schema de bescherming van het gewas tegen diverse ziekten. Serenade is zeer flexibel inzetbaar en past optimaal in een geïntegreerde teelt. De unieke bacteriestam Bacillus subtilis QST 713 heeft een brede werking tegen schimmels en bacteriën. Daarnaast heeft Serenade een bio-stimulerend effect op de plant.

De kracht van Serenade:

  • Brede werking tegen veel schimmels.
  • Werking op basis van verschillende werkingsmechanismen.
  • Tot de oogst inzetbaar.
  • Sleutelproduct in resistentie- en residumanagement.


Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save