Producten

Paprikateler Edwin van de Ploeg van Motreahof aan het woord over zijn ervaringen met Serenade

van de Ploeg: “Nu we groene middelen hébben, moeten we ze een ook kans geven”
 

Serenade wordt al enkele jaren ingezet in een totaalschema in de ziektebestrijding in diverse teelten. Dit seizoen laten wij telers uit verschillende teelten aan het woord over hun ervaringen met Serenade. In deze nieuwsbrief paprikateler Edwin van de Ploeg van Motreahof uit Berkel en Rodenrijs, die op 7,5 hectare gele paprika’s teelt.

Hoewel Van de Ploeg nog geen conclusies kan en wil trekken over de effectiviteit van Serenade, vindt hij het wel een prettig middel om mee te werken. ,,Je kunt Serenade prima samen spuiten met andere middelen, bijvoorbeeld tegen trips. Dat verhoogt het gebruikersgemak aanzienlijk en het scheelt ook behoorlijk wat werk'', zo vindt hij.  





Lees het hele artikel op agro.bayer.nl/serenade. In de volgende nieuwsbrief Richard Smits van kruidenkwekerij De Kruidenaer aan het woord.

Serenade: de juiste aanvulling in uw geïntegreerde teelt

Serenade versterkt in een geïntegreerd schema de bescherming van het gewas tegen diverse ziekten. Serenade is zeer flexibel inzetbaar en past optimaal in een geïntegreerde teelt. De unieke bacteriestam Bacillus subtilis QST 713 heeft een brede werking tegen schimmels en bacteriën. Daarnaast heeft Serenade een bio-stimulerend effect op de plant.

De kracht van Serenade:

  • Brede werking tegen veel schimmels.
  • Werking op basis van verschillende werkingsmechanismen.
  • Tot de oogst inzetbaar.
  • Sleutelproduct in resistentie- en residumanagement.


Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save
Save
Save
Save
Save
Save