Producten

Bayer Agro App is geüpdatet

App nu ook te gebruiken in offline modus
Met de Bayer Agro App krijgt u toegang tot de meest actuele productinformatie van de producten van Bayer Crop Science. De app geeft informatie over de toepassingsmogelijkheden en eventuele beperkingen van de gewasbeschermingsmiddelen.

De app is vanaf nu ook in offline modus te gebruiken!

De Bayer Agro App is vanaf nu ook in een offline modus te raadplegen. U kunt alle informatie over producten en diagnose synchroniseren zodat ook indien u geen internetverbinding tot uw beschikking heeft deze informatie wel kunt raadplegen. Doorloop daarvoor de volgende stappen:

  1. Open de app en ga via de navigatiebalk onder in de app naar 'Meer
  2. Ga naar instellingen
  3. Om gebruik te maken van de offline modus dient u de eerste keer de synchronisatie van de gegevens te starten. Kies voor Actualiseren.
  4. Nadat de data opgeslagen is, kunt u onderaan kiezen voor de Offline Modus. De Offline Modus dient aangevinkt te zijn voor het goed gebruik van de app zonder internetverbinding. Keer echter ook met regelmatig terug naar de Online Modus en actualiseer de data om te waarborgen dat u de meest actuele productinformatie tot uw beschikking heeft!

De Bayer Agro App in 't kort:

De app biedt u alle productinformatie, inclusief etiketten en veiligheidsbladen. Ook kunt u per gewas zoeken naar de toegelaten producten. Zoekt u een oplossing voor een specifieke ziekte of plaag? Zoek dan via Diagnose naar de desbetreffende ziekte of plaag en vind de omschrijving en productaanbevelingen. Tevens bevat de app de laatste 10 gepubliceerde nieuwsberichten. Zo blijft u altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen!

De app is gratis verkrijgbaar voor tablets via de App Store en de Google Play Store. 

Download hier de Bayer Agro App

     

Meer apps?

Naast de Bayer Agro App zijn de volgende apps van Bayer Crop Science beschikbaar

 

Regenmeter app
De Regenmeter app is uw digitale regenmeter. De app is een hulpmiddel om te bepalen hoeveel regen er op de huidige locatie of een bepaald postcodegebied gevallen is binnen een bepaalde tijdseenheid.

Sencor rasgevoeligheidsapp
De Sencor app geeft aan de hand van de kleuren groen, geel, oranje en rood een inschatting van de kans op gewasreactie en de mate daarvan, voor loof en opbrengst. De inschatting is uitgewerkt voor de voor-opkomsttoepassing én voor de LDS-toepassing van Sencor, voor rassen geteeld voor consumptie of zetmeelproductie.

Nuttige Insectenapp
De Nuttige Insectenapp geeft na het selecteren van een insecticide aan wat het effect is op de verschillende nuttige insecten. De kleur (groen, geel, oranje of rood) geeft aan wat het effect van een insecticide is via een bespuiting of, mits toegelaten, via een druppelbehandeling

Herbiciden app
De Herbiciden app biedt de volgende mogelijkheden: het zoeken op onkruiden op zowel de Nederlandse als de Latijnse naam, waarbij de herbiciden worden weergegeven die effectief zijn tegen het betreffende onkruid. De herbiciden kunnen gesorteerd of in volgorde worden gezet qua effectiviteit. Omgekeerd is het ook mogelijk om een herbicide te selecteren en om de daarbij behorende onkruiden te zien waar tegen het herbicide effectief is.

Etiketleeswijzer app
De Etiketleeswijzer app is een handige tool voor adviseurs, boeren en tuinders die de producten van Bayer CropScience zo effectief mogelijk willen toepassen. De app geeft een heldere toelichting op gebruikte aanduidingen op het etiket zoals de BBCH-codes en gewasgroepsnamen op basis van de DTG-lijst.

Productenboek app

De productenboek app is sinds vorig jaar niet meer in de app stores te downloaden. De app wordt niet langer ondersteund en informatie wordt niet meer bijgewerkt. Is de productenboek app nog op uw telefoon geinstalleerd? Verwijder deze dan en download de Bayer Agro app voor de meest actuele productinformatie.

Save
Save