Producten

Eenvoudig, gemakkelijk, veilig en zonder morsen

De easyFlow M maakt toedienen van middelen comfortabel

Wat zijn de grootste ergernissen bij het klaarmaken van de spuitvloeistof en het toedienen van gewasbeschermingsmiddelen?  “Het opspatten van de vloeistof, het moeilijk uitschenken, slechte ergonomische houding bij uitschenken, het luchtje van een product, morsen naast de maatbeker, een lekkende maatbeker, een vervelende seal, moeilijk aflezen van de hoeveelheid”. Het klaarmaken van gewasbeschermingsmiddelen is secuur werk en toch zijn er maar weinig hulpmiddelen die hierbij ondersteuning geven.

Met easyFlow M zijn al deze ergernissen te voorkomen en kan, met de hoogste mate van persoonlijke veiligheid, de spuitvloeistof comfortabel en gemakkelijk klaar gemaakt worden en kan het fust in één handeling worden gereinigd. Veel gemak en eenvoud waarbij een aanpassing van de werkwijze het enige is wat gevraagd wordt! De easyFlow M is sinds februari beschikbaar op de Nederlandse markt.

EasyFlow M is de opvolger van de easyFlow standaard, waarbij dezelfde hoge mate van persoonlijke veiligheid gewaarborgd is, maar waarbij het gebruikersgemak is verbeterd met een maatglas waarop eenvoudige wijze  de juiste dosering afgemeten kan worden. Er kan gekozen worden voor een unit los van de veldspuit of een systeem geïntegreerd op de veldspuit. Een goede installatie op de veldspuit van de easyFlow M is wel vereist, waarbij een schoon water voorziening en een aansluiting op de zuigleiding noodzakelijk is.

EasyFlow M wordt geproduceerd door Agrotop en is beschikbaar in Nederland bij de volgende bedrijven: Kverneland,  Beutech,  Agrifac, Hardi-Homburg, Kramp, HSS.

Bekijk ook onderstaande video over de werking van easyFlow M.