Producten

Bepaal nu je strategie voor het afspuitschema van appel en peer

Luna Experience een krachtige bestrijder van bewaarziekten

Door het vochtige weertype waar we dit seizoen mee te maken hebben is een sterk afspuitschema erg belangrijk om de appels en de peren te beschermen tegen de diverse bewaarziekten.

 

Luna Experience

Luna Experience is een bewezen sterk product welke kan worden ingezet voor de bestrijding van bewaarziekten. Het middel bevat de werkzame stoffen (fluopyram en tebuconazool, welke bekend is van de Folicur). Luna Experience heeft een brede en sterke werking tegen de diverse bewaarziekten zoals Alternaria, Botrytis, Cadophora, Neofabreae, Monilia, Neonectria en bewaarschurft. Daarnaast heeft Luna Experience een uitstekende werking tegen zwartvruchtrot in peer.  

 

Toepassing

Start met de eerste Luna Experience bespuiting 6 weken voor de oogst. De volgende toepassing Luna Experience dient te worden ingezet op 3 weken voor de oogst.

 

Dosering

De dosering bedraagt 0,05% (50 ml per 100 L water) met een max van 0,5 -  0,75 L/ha. Het minimale interval tussen 2 behandelingen is 21 dagen en de veiligheidstermijn betreft 14 dagen.

 

Voordelen Luna Experience

// Breed werkingsspectrum

// Zeer goede werking op bewaarziekten en zwartvruchtrot

// Vloeibare formulering, zacht voor het gewas

// Mengbaar met insecticiden/ fungiciden en bladmeststoffen

// Aantrekkelijke prijsstelling

 

Serenade

In het afspuitschema kan Serenade in de laatste paar weken en tot op de dag voor de oogst en tussen de plukken door worden ingezet ter bescherming van de vruchten gedurende de bewaring. Serenade laat geen residu achter op het fruit en heeft een wachttijd van nul dagen. De spuitinterval van Serenade betreft 5 dagen.

 

Dosering

De adviesdosering Serenade is 5 L/ha.

 

Voordelen Serenade in het afspuitschema

// Bewezen effectief tegen schurft, Botrytis en andere bewaarschimmels

// Tot de oogst inzetbaar

// Geen residu

// Niet gevoelig voor resistentieontwikkeling

   

 

Meer informatie?

Klik op een van de onderstaande logo’s voor meer product informatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur:

  

 

 

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.

 

*Geoxe en Safir zijn geregistreerde handelsmerken van Syngenta