Producten

Bayer Crop Science verwelkomt Henko Klement als Crop Advisor voor Vollegrondsgroenten in Noord Nederland

Bayer Crop Science is verheugd om Henko Klement te verwelkomen in ons ons team. Met ingang van 1 oktober vervult Henko de rol van Crop Advisor voor Vollegrondsgroenten met Noord Nederland als zijn werkterrein.

Bayer Crop Science is verheugd om Henko Klement te verwelkomen in ons ons team. Met ingang van 1 oktober vervult Henko de rol van Crop Advisor voor Vollegrondsgroenten met Noord Nederland als zijn werkterrein. Samen met Stefan van Heist zal Henko het productenpakket voor vollegrondsgroenten ondersteunen.

Achtergrond Henko Klement

Henko brengt een schat aan ervaring met zich mee, met name dankzij zijn zeven jaar bij Avebe als Accountmanager Agro. In deze functie fungeerde hij als de schakel tussen telers en Avebe, waarbij hij studiegroepen begeleidde en demoproeven organiseerde als onderdeel van zijn takenpakket. Voor zijn tijd bij Avebe werkte Henko maar liefst 14 jaar als akkerbouwspecialist bij Agrifirm. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor advies en verkoop, met inbegrip van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen, voor verschillende akkerbouwgewassen, waaronder aardappelen, uien en cichorei.

 

Contact

Gedurende zijn inwerkperiode zal Henko zich met name richten op het grondig vertrouwd raken met ons bestaande productenpakket in diverse vollegrondsgroententeelten, en hij kijkt er naar uit om al onze relaties persoonlijk te ontmoeten tijdens open dagen, winterlezingen en individuele gesprekken. Vanaf 1 oktober kunt u Henko bereiken via zijn e-mailadres: henko.klement@bayer.com en op zijn telefoonnummer: 06 29326962.

We zijn ervan overtuigd dat Henko's expertise en toewijding een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons team en ons doel om de land- en tuinbouwsector te ondersteunen!

Henko Klement