Producten

Zachtfruitteler Frank van den Broek aan het woord over zijn ervaringen met Serenade

Serenade: een welkome aanvulling in klein fruit

 

Serenade wordt al enkele jaren ingezet in een totaalschema in de ziektebestrijding in diverse teelten. Dit seizoen laten wij telers uit verschillende teelten aan het woord over hun ervaringen met Serenade. In deze nieuwsbrief zachtfruitteler Frank van den Broek uit Heeswijk-Dinther, die 22 ha rode en blauwe bes, framboos en braam en 0,5 ha braam en framboos onder glas teelt.

Voor van den Broek is het grote pluspunt van Serenade dat het middel een brede werking heeft op schimmels, waaronder Botrytis en meeldauw en breed inzetbaar is in bes, braam en framboos. Bovendien is het erg prettig dat er nauwelijks beperkingen zitten aan het middel, dat het geen residu achterlaat op het product en dat er geen veiligheidstermijn voor geldt, aldus van den Broek. Door deze eigenschappen is Serenade heel goed inpasbaar in spuitschema’s.

 

Serenade in het kleinfruit 

 

Lees hier het hele artikel. In de volgende nieuwsbrief Arno en Sandra Loos van aardbeienkwekerij Loos aan het woord.

Serenade: de juiste aanvulling in uw geïntegreerde teelt

Serenade versterkt in een geïntegreerd schema de bescherming van het gewas tegen diverse ziekten. Serenade is zeer flexibel inzetbaar en past optimaal in een geïntegreerde teelt. De unieke bacteriestam Bacillus subtilis QST 713 heeft een brede werking tegen schimmels en bacteriën. Daarnaast heeft Serenade een bio-stimulerend effect op de plant.

De kracht van Serenade:

  • Brede werking tegen veel schimmels.
  • Werking op basis van verschillende werkingsmechanismen.
  • Tot de oogst inzetbaar.
  • Sleutelproduct in resistentie- en residumanagement.

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save