Producten

Bayer Crop Science is aanwezig op de Future Farming & Food Experience 2023 te Lelystad - 25 mei 2023

Bayer Crop Science is aanwezig op deze dag met stand. We praten u graag bij over alle oplossingen die we hebben te bieden op het gebied van (biologische) gewasbescherming / spuittechniek welke ook in de Future of Farming wel degelijk van belang zijn!
Na de 1e succesvolle Future Farming & Food Experience dag in mei 2022 organiseert WUR Open Teelten op 25 mei a.s. (van 10.00-17.00 uur) op haar locatie in Lelystad opnieuw dit evenement, getiteld:
 
“Future Farming & Food Experience 2023”
 
Deze dag is een gezamenlijk initiatief van WUR Open Teelten, Boerderij van de Toekomst, NPPL (Nationale Proeftuin Precisielandbouw), FlevoCampus, in samenwerking met MISSET / Future Farming als mediapartner.
 
Op deze dag worden er innovaties en producten gedemonstreerd en getoond op het gebied van: 
  • toepassingen die gebruik maken van sensoren (gewas-sensing, bodem-sensing,…);
  • autonome voertuigen, drones, satelliettoepassingen;
  • mechanische onkruidbestrijding, bijvoorbeeld robots en intrarow schoffelsystemen;
  • hoogwaardige spuittechnieken;
  • precisielandbouw adviessystemen (data);
  • water management / (drip)irrigatie.
 
Deze dag biedt een breed programma waardoor u zich gemakkelijk een hele dag kunt vermaken. Naast de demonstraties en stands zijn er dialoogsessies over thema’s als digitalisering en adviesdiensten, de toekomst van voedsel, Boerderij van de Toekomst en regionale initiatieven, etc.. Er is een kennisplein gericht op datatoepassingen (management systemen, adviessystemen etc.) Tevens wordt er een Foodplein ingericht in samenwerking met Flevocampus, waar innovaties in het voedselaanbod worden gedemonstreerd en kunnen worden geproefd.
 
Bayer Crop Science is aanwezig op deze dag met een stand. We praten u graag bij over alle oplossingen die wij hebben te bieden op het gebied van (biologische) gewasbescherming / spuittechniek welke ook in de Futere of Farming wel degelijk van belang zijn! 

Bekijk hier de site van het event: 

“Future Farming & Food Experience 2023”