Producten

Infinito etiketuitbreiding

Eerste- en tweedejaars plantuien en zilveruien op het etiket

Het etiket van Infinito® heeft een uitbreiding gekregen waardoor er nu een extra middel beschikbaar is voor het bestrijden van valse meeldauw (Peronospora destructor) in eerste en tweedejaars plantuien en zilveruien.

Het middel mag maximaal drie maal per jaar worden toegepast. Deze uitbreiding is tot stand gekomen via een NL KUG (kleine teelten uitbreiding). Hiermee krijgt de sector ruimere mogelijkheden om fungiciden met verschillende werkingsmechanismen in te zetten ter bestrijding van valse meeldauw in de teelt van eerste- en tweedejaars plantuien en kan resistentie van de beschikbare middelen worden voorkomen.

 

Afb.: perceel uien

 

Infinito is een veel gebruikte fungicide in de teelt van poot-, consumptie-, en fabrieksaardappelen, in de onbedekte teelten van sla, spinazie, rucola, sluitkool-achtigen, bloemkool-achtigen, boerenkool en koolrabi en in de onbedekte teelt van aromatische kruidgewassen.

De voordelen

  Langdurige preventieve en curatieve bescherming tegen schimmels uit de groep van de oomyceten zoals valse meeldauw en Phytophthora
  Afwisselpartner voor onder andere Fandango in de teelt van eerste- en tweedejaars plantuien

 

Meer informatie?

Bekijk ook onze Gewaspagina Uien voor een compleet overzicht van artikelen, aanbevelingen, producten en meer.

Klik op het onderstaande logo voor meer product informatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur:
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.