Producten

Geïntegreerde teelt

Geïntegreerde teelt is dé basis voor een duurzame landbouw. Geïntegreerde teelt bestaat uit drie stappen; voorkomen dat het gewas ziek wordt, monitoring hoe het met het gewas gaat (diagnose), en genezen van het gewas indien nodig. 

Integrated Crop Management

In Nederland wordt geïntegreerde gewasbescherming of geïntegreerde teelt toegepast. Internationaal wordt ook wel gesproken van Integrated Crop Management (ICM). Deze wijze van het voorkomen en bestrijden van ziekten, plagen en onkruiden past binnen een duurzame land- en tuinbouw. Onderdeel van het voorkomen en genezen van gewassen is het combineren in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen, mechanische en chemische bestrijdingsmethoden. 

Kwaliteit, vitaliteit & opbrengst

Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit uitgangsmateriaal en een combinatie van chemische en biologische gewasbescherming wordt de kwaliteit, vitaliteit en opbrengst van het eindproduct beschermd. Deze oplossingen worden ondersteund door verschillende services zoals landbouwkundig advies, demonstratieproeven en beslissingsondersteunende systemen, zoals bijvoorbeeld ResiTool en Expert. Zie voor een overzicht van al onze oplossingen Producten