Producten

Bayer Agro App nu ook beschikbaar voor smartphones

Productinformatie altijd up-to-date!

Op 13 maart j.l. werd de nieuwe Bayer Agro App gepubliceerd voor gebruik op tablets. Vanaf heden is de app ook beschikbaar voor smartphones.

Met de Bayer Agro app krijgt u toegang tot de meest actuele productinformatie van de producten van Bayer Crop Science. De app biedt u alle productinformatie, inclusief etiketten en veiligheidsbladen. Ook kunt u per gewas zoeken naar de toegelaten producten.

Zoekt u een oplossing voor een specifieke ziekte of plaag? Zoek dan via Diagnose naar de desbetreffende ziekte of plaag en vind de omschrijving en productaanbevelingen. Tevens bevat de app de laatste 10 gepubliceerde nieuwsberichten. Zo blijft u altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen!

De app wordt bij het openen van app automatisch geüpdatet. Voor het gebruik van de app dient deze verbonden te zijn met internet. De app is gratis verkrijgbaar via de App Store en de Google Play Store.

Bayer Agro app op smartphone

Download hier de Bayer Agro App

 

     

 

Verwijder de Productenboek app van uw smartphone of tablet!

        
Maakt u nog gebruik van de Productenboek app? Verwijder deze dan van uw smartphone of tablet en download de nieuwe Bayer Agro App. Op deze manier heeft u altijd alle actuele productinformatie van Bayer Crop Science bij de hand.