Producten

Officiële start Forward Farming

Volg het launch-event op de Forward Farm live!

Woensdag 10 mei starten we officieel met ons Forward Farming concept. Tijdens een interessante bijeenkomst op de Forward Farm in Abbenes staan we stil bij de toekomst van de landbouw. Liam Condon, CEO van de Crop Science-divisie van Bayer, Ernst van den Ende, Managing Director Plant Sciences Group Wageningen UR en Piet Boonekamp, voorzitter van Artemis (Branche en belangenorganisatie voor de biologische gewasbescherming) geven hun visie over innovatie in duurzame landbouw.

Livestream

Omdat het aantal plaatsen voor het evenement beperkt is zullen we een deel van het programma live uitzenden via een livestream op onze Facebookpagina. Om te kunnen kijken dient u wel onze Facebookpagina te liken (klik daarvoor op de deze link). U krijgt dan een melding als er live uitgezonden wordt.

Forward Farming

Binnen het concept Forward Farming willen we de komende jaren samen met verschillende partners een groot aantal duurzaamheidsactiviteiten opzetten en ontwikkelen en deze vervolgens tonen aan een breed publiek. Of wat eenvoudiger gezegd: we willen laten zien hoe je gewasbeschermingsmiddelen zo veilig en verantwoord mogelijk in kunt zetten, en hoe we vergroening van de landbouw kunnen versterken. Samen werken aan een toekomstbestendige landbouw, daar draait het om!