Producten

Bayer Crop Science is aanwezig op de BIOBEURS 18 en 19 januari in ’s-Hertogenbosch

Webinar - 16 januari  2023 - 16:00-16:30 uur

Titel:  Met groen, goud in handen! Serenade in de aardappelteelt
 
In deze workshop worden de resultaten van een 5-jarig project met Serenade in de teelt van aardappels besproken. Het is een project uitgevoerd bij jaarlijks rond de 40 aardappeltelers. Uit het project is gebleken dat Serenade meer doet dan het bestrijden van Rhizoctonia, zilverschurt en Streptomyces. Het is gebleken dat de toepassing ook leidt tot een betere opname van voedingselementen en onderzoek heeft ook aangetoond welk mechanisme hier achter zit. Tenslotte zal worden uitgelegd wat het effect van de veurtoepassing van Serenade is op de vorming van glycoalkaloïden. Kortom, een workshop waarin veel kennis zal worden gedeeld.

 

Schrijf je hier in:

 

Beurs - 18 en 19 januari 2023 

Bayer Crop Science is aanwezig met een stand (nummer 70) op de BIOBEURS te ’s-Hertogenbosch, die plaatsvindt op 18 en 19 januari 2023.

Bij ons in de stand zullen onze oplossingen voor de ziekten en plaagbeheersing voor de biologische land- en tuinbouw centraal staan.

Bezoek onze stand voor meer informatie over onze oplossingen voor de biologische land- en tuinbouw.

Verder kunt u bij ons in de stand aardappelen bekijken die behandeld zijn met ons biologisch product Serenade, als grondtoepassing toegepast.

Het beloofd een interessante beurs te worden!

 

 

Meer informatie?

Bekijk ook onze pagina BIOLOGICALS by Bayer voor een compleet overzicht van artikelen, aanbevelingen, producten en meer:

  

  

 

 

 

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.