Producten

Samen werken aan succes – Horticontact 2020 te Gorinchem

De Ruiter Seeds en Bayer Crop Science samen op de beurs
Samen met De Ruiter Seeds heten wij u vanaf morgen van harte welkom op onze stand (J154) om vragen over bijvoorbeeld Sivanto Prime, Batavia of ons biologische middelenpakket te beantwoorden. De beurs neemt plaats op 18, 19, en 20 februari en is tussen 13:00 – 21:00 te bezoeken.  
 
Win een DJI Spark Fly More Combo
Om onze samenwerking te vieren hebben wij een win actie bedacht waarmee je een prachtige DJI Spark drone inclusief Fly More Combo kunt winnen. De combo pakket bestaat uit extra batterijen, een afstandsbediening, extra propellers en nog veel meer.


Hoe deel te nemen?
Op de stand zullen wij een touch screen hebben waar u deel kunt nemen aan een quiz. Na het invullen van je gegevens en het goed beantwoorden van 3 product gerelateerde vragen, maakt u kans om deze prijs te winnen. Kort na het event zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Plattegrond Horticontact
Hieronder vindt u een plattegrond om ons te kunnen vinden op de beurs:


Adres Evenement
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Heeft u vragen over Bayer producten zoals Sivanto Prime of producten van De Ruiter Seeds? Wij ontvangen u graag op onze stand (J154) op de Horticontact en uiteraard kunt u ook op onze websites terecht voor algemene product informatie: www.agro.bayer.nl of www.deruiterseeds.com, of vraag ernaar bij uw lokale distributeur en/of adviseur.

Tot snel!
Team Bayer Crop Science