Producten

Bepaal nu de strategie voor de beste bescherming in de bewaring voor appel en peer

Luna Experience de krachtige bestrijder van bewaarziekten

De tijd is aangebroken om keuzes te maken ten aanzien van het afspuitschema in appel en peer. Luna Experience is een bewezen sterk product voor het beschermen van het fruit tegen de diverse bewaarziekten zoals Alternaria, Botrytis, Cadophora, Neofabreae, Monilia, Neonectria en bewaarschurft. Daarnaast heeft Luna Experience een uitstekende werking tegen zwartvruchtrot in peer.  Toepassing

Start met de eerste Luna Experience bespuiting 6 weken voor de oogst. De volgende toepassing Luna Experience dient te worden ingezet op 3 weken voor de oogst. 

*Geoxe en Safir zijn geregistreerde handelsmerken van Syngenta.

 

Dosering 

De dosering bedraagt 0,05% (50 ml per 100 l water) met een max van 0,5 - 0,75 l/ha. Het minimale interval tussen 2 behandelingen is 21 dagen en de veiligheidstermijn betreft 14 dagen.

 

Voordelen Luna Experience:

  • Breed werkingsspectrum
  • Zeer goede werking op bewaarziekten en zwartvruchtrot
  • Vloeibare formulering, zacht voor het gewas
  • Mengbaar met insecticiden/ fungiciden en bladmeststoffen
  • Aantrekkelijke prijsstelling

 

Aanvullende bescherming

In het afspuitschema kan het biologische middel Serenade in de laatste paar weken (tot op de dag voor de oogst en tussen de plukken door) worden ingezet ter bescherming van de vruchten gedurende de bewaring. Serenade laat geen residu achter op het fruit en heeft een wachttijd van nul dagen. De spuitinterval van Serenade betreft 5 dagen. De adviesdosering Serenade is 5 l/ha.

Serenade in het afspuitschema:

  • bewezen effectief tegen schurft, Botrytis en andere schimmels
  • kan worden ingezet tot op de dag van de oogst
  • laat geen residuen na

   

Meer informatie?

Klik op één van de onderstaande logo’s voor meer product informatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur:

 Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.