Producten

Toenemende druk van roestmijt

Bestrijd de roestmijt en houd de boom vitaal

Door de hogere temperaturen van afgelopen weken zien we een toenemende druk van roestmijt. De roestmijt zuigt aan de onderkant van de bladeren de cellen leeg. Beschadigde cellen drogen uit en dat zorgt ervoor dat de bladeren bruine roestvlekken krijgen.

 

Afb. 1 roestmijten

 

Envidor bestrijdt de roestmijt effectief. Behalve roestmijt bestrijdt Envidor ook spint. Envidor mag 1 keer per 12 maanden worden ingezet in een dosering van 0,4 L/ha. De toepassing uitvoeren met voldoende watervolume (1000 L/ha). De veiligheidstermijn bedraagt 14 dagen tot de oogst.  

De toelating van Envidor is inmiddels vervallen. De volgende respijttermijnen gelden voor de verkoop en het gebruik van Envidor:

Uitverkooptermijn tot:

Opgebruiktermijn tot:

01/01/2021

01/01/2022

      

Envidor is een insecticide en acaricide in de teelt van appel, peer, aardbei, boomkwekerij, vaste planten en bloemisterij:

  • Sterke werking op spint, roestmijten, schildluizen, galmijten en bladvlooien
  • Veilig voor nuttige insecten
  • Lange duurwerking door opname in de waslaag van de plant

 

Meer informatie?

Klik op het onderstaande logo voor meer product informatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur:Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.