Producten

Sivanto® Prime: kans op kleurvariatie

Kleurvariatie heeft geen invloed op de kwaliteit van het product

Sivanto Prime is een insecticide die wordt ingezet in verschillende gewassen, waaronder aardbei, tomaat en diverse sierteeltgewassen.

Het product heeft een snelle aanvangswerking, wordt door het blad opgenomen, waarna de actieve stof zich verplaatst in de richting van de sapstroom. Deze actieve stof is flupyradifurone. Recentelijk is gebleken dat tijdens het productieproces van de actieve stof soms een kleurvariatie kan ontstaan. Als gevolg hiervan kunnen sommige partijen Sivanto Prime een andere kleur hebben dan u mogelijk gewend bent.

De kleur kan variëren van licht geel tot bruin / rood. In geval van een afwijkende kleur blijft het middel nog steeds voldoen aan de strenge eisen en heeft dit geen invloed op de kwaliteit en de werkzaamheid. Bayer Crop Science werkt momenteel aan een oplossing waarbij op midden tot lange termijn resultaten worden verwacht.

 

Meer informatie?

Klik op het onderstaande logo voor meer productinformatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur:

 

 

 

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.