Producten

Bayer’s Serenade finalist Agribusiness Award!

Een vakjury onder leiding van Aalt Dijkhuizen noemt het “een mooie en degelijke innovatie voor een relevant in de aardappelteelt.”
Bayer Crop Science is met haar product Serenade genomineerd voor de Boerenbusiness Agribusiness Award 2021. Serenade is een biologisch gewasbeschermingsmiddel en is onder meer ontwikkeld voor de bestrijding van Rhizoctonia, Streptomyces en Helminthosporium in aardappelen. 

 

Een vakjury onder leiding van Aalt Dijkhuizen noemt het “een mooie en degelijke innovatie voor een relevant in de aardappelteelt.” Dit ook nog eens op een wijze en met een middel die een nieuwe toekomst inluiden voor een meer duurzame gewasbescherming. Daar is echt behoefte aan.” Dijkhuizen was voorheen bestuursvoorzitter van Wageningen UR.  

 

Serenade bevat 3 actieve biologische componenten met een anti-bacteriële werking, anti-schimmelwerking en zorgen voor een weerbare plant. Bayer laat in de aanmelding weten dat het product rustsporen bevat die pas in de bodem aan de slag gaan. “Hierdoor hebben ze in de tank geen last van elkaar en komt het wat betreft verwerking dicht in de buurt van een chemisch product zoals men gewend is”, aldus Bayer. 
 
Lees meer:
 
 
Meer informatie over Serenade?
 
Klik op het onderstaande logo voor meer product informatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur.
 

 

 
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.