Producten

De Biobeurs.nl gaat volgende week van start!

Schrijf je nu in voor onze workshop en maak kennis met onze specialisten

Tussen 18 en 22 januari zal de Biobeurs.nl via de Biokennisweek plaatsvinden in samenwerking met de BioAcademy. De Biobeurs.nl is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek en vindt dit jaar door omstandigheden online plaats.

 

Wij heten u van harte welkom op onze digitale stand. Hier vindt u ook verdere informatie over de workshop, het biologisch middel Serenade en tevens maakt u kans op een tegoedbon van Pathé Thuis als u een afspraak met één van onze specialisten aanvraagt.

 

Workshop dinsdag 19 januari van 15:30 tot 16:00

 

Serenade: effectieve bescherming tegen bodem gebonden ziekten in de biologische land- en tuinbouw.

 

Serenade is gebaseerd op een unieke, van nature in de bodem voorkomende bacteriestam, Bacillus amyloliquefaciens QST 713. Serenade heeft daarmee een brede werking tegen schimmels en is toegelaten in vrijwel alle akkerbouwmatige- en tuinbouwteelten.  Afgelopen 3 jaar heeft grootschalig praktijk onderzoek in de aardappelteelt aangetoond dat Serenade een effectieve bescherming biedt tegen bodem gebonden ziekten. Denk hierbij aan Rhizoctonia, Helmintospoirum en graslandschruft. Hiermee zien we een kwaliteitsverbetering optreden, worden de planten weerbaarder en nemen inhoud stoffen in de knol toe. In de workshop zal op dit unieke project met Serenade in de aardappelen worden ingegaan.

 

Schrijf hier in voor de workshop:

https://www.bio-beurs.nl/nieuwsberichten/521/123/109-Serenade-effectieve-bescherming-tegen-bodem-gebonden-ziekten-in-de-biologische-land-en-tuinbouw

 

 

 

Meer informatie?

Klik op het onderstaande logo voor meer product informatie en aanbevelingen, of neem contact op met uw lokale distributeur en/of adviseur:

 

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de product informatie.